Tekenbureau

Direct Contact

Image

Alexander van Zandvliet

"Mensen leren tekenen is mensen leren kijken."

+31 85 301 5129 - optie 1

Tekenen is wat we doen!

Image

Deskundigheid, een goed begin!

Het begin van een goede tekening is deskundigheid. Professionals met verstand van zaken zorgen ervoor dat alle tekeningen op de juiste manier gemaakt worden. Tevens is er een verplichte 2de controleur, waardoor fouten worden geminimaliseerd.

Communicatie, onmisbaar!

In iedere relatie speelt communicatie een belangrijke rol. Communicatie dient aan de basis te staan van ieder project. Staat u voor een uitdaging? Dan lossen we die samen op. Met duidelijke communicatie wordt вЂ˜samen werken’ echt вЂ˜samenwerken’.

Flexibiliteit, heel handig!

Een kleine organisatie heeft veel voordelen. Zoals snel schakelen bijvoorbeeld. Heeft u op korte termijn een tekening nodig? Moet er slechts een kleine aanpassing gedaan worden? Even bellen, zo geregeld! Wij hebben meerdere tekenenaars die elkaar ondersteunen. Zo kunnen wij u snel helpen.

Groot projectn, groot plezier!

Ondanks dat PowerDirect zelf niet heel groot is, hebben we alles in huis om voor u te kunnen zorgen. Zodra u bent begonnen met uw project buiten kunnen wij ook beginnen. Hoe? Wij sturen onze eigen landmeter naar uw projecten. Hij kan met de uitvoerder mee lopen en direct GPS inmeten. Zodra hij klaar is, worden de gegevens direct op locatie in de cloud opgeslagen. Wij beginnen dan snel met het tekenen van de revisie.

Is uw project heel groot? Dan komen wij meerdere keren op locatie GPS inmeten, zodat de revisie tekening mooi synchroon blijft lopen met uw project buiten.