Tekenbureau

Direct Contact

Image

Alexander van Zandvliet

"Tekenen is net als fietsen, jong geleerd is oud gedaan"

+31 6 22465888

Tekenen is wat we doen!

Image

Deskundigheid, een goed begin!

Een goed begin van een goede tekening is deskundigheid. Professionals met verstand van zaken zorgen er voor dat alle tekeningen op de juiste manier gemaakt worden.
Tevens is er een verplichte 2de controleur, daardoor worden fouten geminimaliseerd.

Communicatie, onmisbaar!

In iedere relatie speelt communicatie een belangrijke rol. Communicatie dient in de basis van ieder project te staan.
Staat u voor een uitdaging? Dan lossen we die samen op. Samen met duidelijke afspraken wordt ‘samen werken’ echt ‘samenwerken’.

Flexibiliteit, heel handig!

Een kleine organisatie heeft veel voordelen. Wij kunnen snel schakelen. Heeft u op korte termijn een tekening nodig? Moet er slechts een kleine aanpassing gedaan worden? Even bellen, zo geregeld! Wij hebben meerdere tekenenaars die elkaar ondersteunen. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk helpen

Upgrade nodig?

Ondanks dat PowerDirect niet heel groot is, hebebn we alles in huis om voor u te kunnen zorgen. Zodra u bent begonnen met uw project kunnen wij ook beginnen. Hoe? Wij kunnnen onze eigen landmeter naar uw project sturen. Hij kan met de uitvoerder mee lopen en de metingen nemen. Zodra hij klaar is zal hij de meetgegevens aan de tekenkamer doorgeven. Wij kunnen dan zo snel mogelijk beginnen met het tekenen van uw revisie.

Is uw project heel groot? Ook geen probleem. Wij kunnen de meetgegevens ook over meerdere bezoeken uitspreiden zodat uw revisie tekening synchroon blijft lopen met het project.