Definitie van veiligheid

"Veiligheid is de mate van afwezigheid van potentiële oorzaken van een gevaarlijke situatie of de mate van aanwezigheid van beschermende maatregelen tegen deze potentiële oorzaken"

Veiligheid

'Veiligheid' Nobody gets hurt today

Het begin

De meeste mensen begrijpen dat veiligheid van groot belang is voor ieder project. Hoe heeft PowerDirect veiligheid voorop gesteld voor u, uw medewerkers en voor de omgeving? Voor we die vraag goed kunnen beantwoorden moeten we kijken naar potentiële gevaren die tegengekomen kunnen worden.

Gevaren

Een van de belangrijkste gevaren die we in gedachte houden is het gevaar voor uw personeel. Om een voorbeeld te geven, wanneer infra moet worden aangepast is de juiste informatie heel belangrijk. Wij doen ons best om met de meest up-to-date informatie te werken die we kunnen krijgen. Als uw medewerker begint met graven, weet hij waar de infra zich precies bevind. Als er op de onjuiste locatie wordt gegraven kan er een ander infra netwerk worden geraakt wat in extra kosten en gevaren kan resulteren.
Behalve het voor veiligheid voor uw personeel is er ook een gevaar voor de omgeving. In veel gevallen wordt een tekening gemaakt voor een aanpassing van infra voor bijvoorbeeld elektra. De omgeving will graag doorgaan met het gewone leven terwijl uw bedrijf aan het werk gaat en het is waarschijnlijk uw doel om een zo klein mogelijke impact te maken. Misschien is er een project dat niet gelijk gezien word door anderen, in dit geval een goede tekening is van belang zodat de volgende medewerker weet wat er gedaan is en niet een verkeerde stap zet. Dat zou kunnen leiden tot een ongeval of zelfs erger.
In sommige gevallen kunnen niet alle gevaren vermeden worden. Zoals een hoofdkabel die aangepast moet worden terwijl er spanning op staat. In deze gevallen doen worden beschermende maatregelen extra belangrijk. Met het gebruik van de juiste informatie van een geleverde tekening kan u een besluit nemen waar u aan het einde van de dag gerust over kan zijn.

Veiligheid is geen toeval. Neem contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen met uw veiligheid.


 

Definitie van kwaliteit

"Kwaliteit is de mate waarin goederen en diensten voldoen aan de eisen, behoeften en specificaties van de afnemer, klant en gebruiker."

Kwaliteit!

Tekening

Van groot belang?

Een goede tekening is niet goed genoeg als u als klant niet tevreden bent. By PowerDirect begrijpen wij dat u hoge eisen stelt aan al het werk dat wij voor U doen. Als gebruiker van onze tekening heeft u zeker een grote invloed op wat het eindresultaat is. Wij nemen uw wensen en onze eigen standaarden zo serieus dat we garanderen dat u tevreden bent.

Garantie

Zodra u te kennen geeft dat PowerDirect een tekening voor u kan maken verzekeren wij onzelf ervan dat wij alle informatie hebben. Als dit nog niet het geval is, nemen wij opnieuw contact met u op en stellen goede vragen zodat wij verder kunnen met uw project.
Als aan het eind van het project iets niet op orde is doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat het zo snel mogelijk word rectificeerd.

Tevreden

De defenitie van kwaliteit zegt dat een product aan eisen, behoeften en specificaties van een klant voldoen. Deze drie-eenheid is van groot belang voor u als klant. Voor ons team is het doel om bij elk project te kunnen zeggen dat we er alles aan gedaan hebben om u tevreden the krijgen. Pas als u tevreden bent zijn ook wij bij PowerDirect 100% tevreden.

Neem contact met ons op om te zien hoe onze kwaliteit kan helpen voor uw project.


 

Definitie van betrokkenheid

"De mate van tijd, aandacht, werk en moeite die iemand over heeft voor een onderwerp of project."

Betrokkenheid

Tekening

Teveel werk!?

In onze fulfillment oplossing kunt u ook vinden dat wij persoonlijk betrokken zijn bij alle projecten. Hoe krijgen wij dat voor elkaar en wat betekent dat daadwerkelijk voor uw project?
In veel gevallen hebben (teken)bedrijven zoveel projecten tegelijk dat het vaak moeilijk is om persoonlijke aandacht te geven aan elke klant. PowerDirect doet zaken zoals dat gebeurde 30 jaar geleden. Natuurlijk gebruiken wij ook computers en nieuwe technologien, maar wij hebben echte aandacht voor onze klanten zoals dat hoort.

Inovatie en betrokkenheid

Het gebruik van de computer en internet is voor iedereen belangrijk. Wij begrijpen dat u meerdere projecten tegelijk behandeld en wij doen het zelfde in veel gevallen. Dit betekent echter niet dat wij vergeten wie u bent. Wij doen ons best om the zien hoe wij u beter van dienst kunnen zijn. Om dit doel the bereiken heeft PowerDirect meedere medewerkers die een taak kunnnen overnemen van elkaar. De kosten voor alles gaat omhoog. Het kost meer dit jaar om hetzelfde te doen wat u vorig yaar heeft gedaan. Om deze kosten zo laag mogelijk te housen voor u ontwikkelen ook wij manieren om te automatiseren zonder aandacht voor onze klanten te verliezen. In veel gevallen hebben bedrijven kosten zoals niewe computers en dergelijke. PowerDirect is geen uitzondering, maar wij doen er alles aan om onze computers up-to-date the houden zonder dat wij daarvoor veel extra kosten hoeven te maken. Als wij geen kosten maken hoeven wij die niet aan u door te berekenen.

Onze betrokkenheid in uw projecten helpt u om elk project tot een goed einde te brengen. Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u van dienst te zijn.