Automatisering

Direct Contact

Tim

Tim

"Automatiseren is mogelijkheden zien."

Tekenen vs Programmeren

Automatiseren is mogelijkheden zien.

Automatisering

Ervaren mensen zien soms niet dat ze veel repeterend werk doen. Wij vragen ons regelmatig af: "Wat kunnen we verbeteren aan onze eigen programmatuur?" PowerDirect kan deze kennis ook naar uw bedrijf brengen. Of het nu gaat over simpele macro’s om coördinaten te plaatsen in de tekening, porten van legacy code (bijvoorbeeld vba en vb6 naar VB.NET compatible met de laatste AutoCAD versie) of het maken van complete ontwerp programma’s. We hebben de ervaring om diverse add-ons te maken voor het ontwerpen van onder andere boringen en Tracés, inclusief het uittrekken van materialen.

Technieken

AutoCAD staat erom bekent dat je het helemaal naar je eigen smaak kan inrichten. Templates, static en dynamic blocks, macro's, ribbons, Lisp, Diesel, Vba, .NET. Iedereen die met AutoCAD werkt heeft voordeel van één of meerdere van deze technieken. PowerDirect gelooft in klantencontact en samen bekijken wat rendabel is om te automatiseren.


Automatisering

Investeren

Soms wordt er gedacht dat automatiseren veel te duur is. De truck is juist de technieken te kiezen die rendabel zijn voor het werk. We streven daarom ook naar korte terugverdientijden. Automatiseren is niet alleen tijdbesparend, maar ook garandeer je de tekenkwaliteit en tekenen alle tekenaars/engineers op dezelfde wijze wat een betere bedrijfsuitstraling geeft en de kans op kostbare fouten verminderd.